Audionabewerking en sounddesign

Rechtenvrije muziek

Voorop gesteld, het liefste werken we met speciaal gecomponeerde muziek. Het brengt een productie naar een hoger level. We werken met componisten die geweldige muziek maken en gewend zijn om te componeren voor film en/of animatie in allerlei verschillende stijlen.

Rechtenvrije muziek

rechtenvrije-muziekIn alle andere gevallen waarin wellicht tijd en/of budget een factor zijn, kunnen we putten uit een flinke bibliotheek rechtenvrije muziek, welke uiteraard op maat te maken zijn qua timing. Tevens kunnen we werken met bepaalde “moods”, we kunnen de muziek aanpassen in intensiteit en orkestratie.

De rechtenvrije muziek klinkt erg goed geproduceerd en zeker de orkestrale muziek klinkt ontzettend filmisch! Natuurlijk kan deze muziek ook tijdelijk gebruikt worden, alvorens de gecomponeerde muziek toegevoegd wordt.
Voor commerciële producties kan het een uitstekende, betaalbare oplossing zijn om snel, goede muziek toe te voegen aan een commercial, animatie of bedrijfsfilm. In de meeste gevallen is de muziek in onze bibliotheek rechtenvrij, dit is afhankelijk van de toepassing en het uitzendgebied van de productie.
Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met ons.