Audio Mixage

Voor iedere audiovisuele productie is de audio mixage van groot belang. Of het nu een mix is voor Youtube, of een R128 mix voor TV: we weten wat belangrijk is voor de aanlevering van ieder medium. De technische specificaties worden op de juiste manier toegepast en de mix moet uiteraard super klinken. Met de juiste afluistering, mix controller en software hebben we een ideale mix van hardware en software. Kleine details kunnen altijd aangepast worden met exact dezelfde instellingen, zodat de juiste mix nooit verloren gaat.

Audio mixage in Pro Tools Ultimate

Met Pro Tools Ultimate hebben we de ultieme mixage tool in handen. De software is veelzijdiger dan welk ander pakket dan ook. Geen wonder dat het al jaren de ‘industry standard’ is. Buiten Pro Tools werken we ook met een uitgebreid assortiment plugins voor allerlei doeleinden: EQ, compressie, Reverb en audio restoration.
We kunnen onze audiomixen in diverse formaten leveren: WAV, mp3, AIFF, 44.1Khz, 48Khz, 5.1 surround, stereo, mono enz.

Mixen met faders!

Met de Avid S3 en Pro Tools Dock controllers hebben we ‘gewoon’ hardware faders in handen, om met het juiste gevoel de fijnste details te mixen. En misschien nog wel belangrijker: het werkt veel sneller! Ook plugins zijn heel makkelijk te bedienen vanaf deze controller. In tegenstelling tot een analoge mengtafel kunnen we met deze software gestuurde controller altijd dezelfde instelling terug oproepen.