Audionabewerking en sounddesign

Pro Tools HD12

Pro Tools HD OmniVoor de meeste (zo niet elke) media professionals is Pro Tools bekende software. Met Pro Tools HD hebben we de ultieme mixage tool in handen. De software is veelzijdiger dan welk ander pakket dan ook. Geen wonder dat het al jaren de ‘industry standard’ is voor voor audionabewerking, sounddesign en mixage.

Pro Tools HD

Soundgarden Audioproductions maakt ook al jarenlang gebruik van Pro Tools HD software, inclusief bijbehorende hardware. Samen met de Avid S3 controller is de software het audio hart van de studio. De HD versie is tevens de enige software van Avid waar ook in surround (in diverse formaten) gemixt kan worden. Ook is het mogelijk om meerdere video kanalen te gebruiken, zodat we ook makkelijk kunnen wisselen met beeldversies.

Voor meer informatie over Pro Tools verwijzen we je graag naar de pagina van Avid.