Audionabewerking en sounddesign

Geluidseffecten

In onze geluidsbibliotheek zitten meer dan 60.000 verschillende geluidseffecten: auto’s, bellen, dieren, vliegtuigen, deuren, natuur, whooshes enz. Iedere productie is uniek en daarom is het fijn te kunnen kiezen tussen verschillende geluiden. Welke deur-geluid past het beste bij de scene? Hoe kan de sfeer van het bos op de juiste manier in geluid vertaald worden? Dit zijn belangrijke zaken voor iedereen die zijn film serieus neemt.
Met onze Soundminer zoekmachine kunnen we alle geluidseffecten snel vinden en direct in Pro Tools importeren.

geluidseffecten zoeken sounddesignGeluidseffecten bibliotheken

In onze studio werken we met een aantal top geluidsbibliotheken. We hebben o.a. onderstaande series:

– Sound Ideas The General 6000 (complete serie)
– Sound Ideas The General HD2
– Hollywood Edge (complete serie)
– Production Elements Toolkit (complete serie)
– Digiffects Sound library

Buiten de geluidseffecten in de commerciƫle bibliotheken, nemen we ook vaak zelf geluidseffecten op. Soms is het gewenste geluid namelijk zo specifiek of uniek, dat het in werkelijkheid vastgelegd moet worden. Eenmaal opgenomen, nemen we natuurlijk ook deze geluidseffecten op in onze database.

20 september 2015